Κοπή με laser

Κατασκευή εκθεσιακού περιπτέρου

Κατασκευή stand 180x200cm

Εκτύπωση δερματίνης

Εκτύπωση χαραγμένου plexiglass

Μετά την κοπή και την χάραξη από το laser ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις φωτισμού από το πλάι (σόκορο), τυπώνουμε το γέμισμα της χάραξης. Αποτέλεσμα είναι μια οικονομική φωτεινή επιγραφή με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος (χρήση ταινίας led φωτισμού στο σόκορο) και εντυπωσιακή (φωτεινό περίγραμμα γύρω από το γράμματα και σχέδια που έχουμε χαράξει).

Εκτύπωση σε ξύλο

Απευθείας τύπωση σε κόντρα πλακέ θαλάσσης 20 mm. Χρήση τους ως πόρτες ντουλάπας εστιατορίου. Υλικά και εκτύπωση ιδιαίτερα ανθεκτικά και σε εξωτερικές συνθήκες.

Χάραξη Plexiglass

Χάραξη και περιμετρική κοπή σε plexiglass 10 mm. Η χάραξη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για πλάγιο φωτισμό καθώς και για πολύ καλαίσθητο αποτέλεσμα χωρίς φωτισμό. Η τέλεια περιμετρική κοπή με το laser, το παραδίδει και άψογα γυαλισμένο στο σόκορο. Όποιος βέβαια δεν συμφωνεί με το συγκεκριμένο θέμα χάραξης, βγαίνει σε οποιοδήποτε θέμα και μέγεθος.

Ξύλινα Γράμματα Κοπή

Κοπή ξύλινα γράμματα πάχους 6mm σε υλικό MDF. Δυνατότητα για οποιοδήποτε σχήμα και διάσταση. Ανάλογα το πάχος του ξύλου και την λεπτομέρεια που απαιτείται, κόβουμε και χαράζουμε με laser ή CNC.

Ξύλινα Γράμματα

Ξύλινα γράμματα και σχέδια από mdf κομμένα με laser (μικρά και λεπτά) ή με CNC (μεγάλα και χονδρά). Κατόπιν βάψιμο με εμβάπτιση στο χρώμα. Η συγκεκριμένη ιδέα ήταν για βάπτιση, μπομπονιέρα με το όνομα το κάθε καλεσμένου και διακόσμηση.

Τύπωση και κοπή plexiglass

Κατόπιν εκτύπωσης του plexiglass, κοπή του μοτίβου με laser. Η συγκεκριμένη εργασία έγινε για κατασκευή κοσμημάτων και διακόσμηση γυναικείων αξεσουάρ (επικολλήθηκαν σε κατασκευές ξύλινων γυναικείων τσαντών και σε άλλα αξεσουάρ). Με λίγα λόγια κάνουμε την ιδέα σας πράξη!!!

Κοπή plexiglass

Κοπή χρωματιστού plexiglass 3mm. Κατόπιν τυπώθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν ως πρόσοψη controller σόμπας Pellet. Το plexiglass απλά το κάνουμε ότι σκεφτούμε – κοπή, ένωση, τύπωση, στράτζα (λύγισμα) και σύντομα 3d διαμόρφωση με vacuum.

Κοπή εκτυπωμένου PVC

Περιμετρική κοπή εκτυπωμένου PVC 5mm. Η συγκεκριμένη εργασία έγινε για την δημιουργία αυτοστήρικτων stand για ημερίδα. Διάφορες δυνατότητες σε πολλά υλικά.

Τύπωση και κοπή PVC

Αποτέλεσμα τύπωσης και περιμετρικής κοπής σε foam PVC 5mm και επικόλληση ποδιού στο πίσω μέρος προκειμένου να γίνουν αυτοστήρικτα.

Εκτύπωση λευκού.

Εκτύπωση σε σουγιαδάκια μαύρου χρώματος με λευκό μελάνι UV. Δυνατότητα απευθείας τύπωσης σε διάφορα υλικά όπως ξύλο, μέταλλο, γυαλί, plexiglass, pvc, ύφασμα και άλλα εύκαμπτα και άκαμπτα υλικά.

Κοπή PVC

Κοπή σε PVC 5mm. Αποτέλεσμα συναρμολογούμενο δένδρο – εκθετήριο κοσμημάτων.

Χάραξη μεταλλικών πλακών

Χάραξη barcode σε μεταλλικές πλάκες.